vineri, 13 februarie 2009

Super replica de agatat.. 2 tigari

Dupa doua zile de mini concediu, somn si lenevit prin casa, am iesit aseara sa beau un suc. Am plecat cu masina k sa nu imi treaca prin cap sa beau alcool pentru ca mi-a intrat un pic in the daily routine si nu cred k e foarte bine.. si mi-am ales un resturant/bar/caffee, un fel de all together unde merg cam tot timpul cu my Oana. De data aceasta asteptam o viitoare miresica, sa mai barfim una alta despre petrecerea burlacelor! Ea... ca orice femeie.. intarzie.. destul. Am asteptat in masina, am ascultat niste muzica.. am vorbit la telefon.. ma uit la ceas, trecusera 20 minute. Aveam si o graba in corp asa ca decid sa intru. Fumaraie la greu, pe langa gerul de afara si mirosul de paine prajita de acasa.. ma opresc la baie dupa care imi ocup frumos o masa.

Iau un cappuccino si un pepsi, imi aprind o tigara si imi iau pozitia de misterioasa. Ma plictisesc repede.. cam dupa vreo 3 minute si incep sa ma uit prin telefon la poze. Constat cu stupoare ca am poze in telefon din luna mai anul trecut. Amintiri dragutze. Zambesc probabil destul de stupid cat sa atrag atentia unui tip de la vreo 2 mese in fata mea.

Imi sting tigarea si vad o silueta.. buna.. ca se aseaza la masa, in fata mea. M-am panicat un pic pentru ca eram sigura ca va urma o conversatie foarte scurta si stanjenitoare... Siiii.. porneste prima replica.. El-> "Am observat, ca nu m-ai observat!" . Mda,.. raspunde la asta. Primul instinct a fost sa-i zambesc, dar eram sigura ca o sa continue.

Cum incerc din rasputeri de fiecare data cand vad un film bun, cu replici bune, sa le retin.. vine si raspunsul meu: "Hi, my name is Chucky, wanna play?"..glumesc :D.. Ii raspund-> "Nu obisnuiesc sa ajung prima la o intalnire dar sunt foarte entuziasmata de persoana pe care o astept. Apreciez gestul!".. si imi aprind o alta tigara. Scenariul pare sa continue un pic, pentru ca fiind foarte plin de el, tipul isi scoate pachetul de Kent si isi aprinde si el o tigare. -- Wtf?? --

Primesc mesaj de la partenera mea mult asteptata k ajunge in 15 minute. Mi-a observat miscarile si ma intreaba -> "Iubit, prieten sau prietena?".. hmm.. minciuna? adevar sau mister?.. merg pe mister -> "Un pic din fiecare". Zambim amandoi. Deja eram nervoasa si ma jucam cam brutal cu tigarea. El-> "Nu procedez asa de obicei cand ies in oras, dar prietenii mei vorbesc de iubite si de V'day si pur si simplu nu puteam sa particip la discutie." =)) =)) Moment in care mi-am dat seama k ori e defect de mi-a aruncat replica asta proasta (? cand vorbesc 4 baieti despre iubitele lor..si mai ales de V'day?), ori minte ca nu mai are inspiratie.. lucru care e trist dupa 5 minute.. sau e cam prostutz..

Ca sa termin scenariul la fel ca in film, probabil ca era vreun pariu pe 2 navete de bere k reuseste sa scoata un numar de telefon... I-am raspuns cat am putut de elegant si finutz, stingandu-mi tigarea si incrucisandu'mi mainele pe masa-> "Esti dragutz, dar nu ma intereseaza!"

La cateva minute a venit si miresica, ne-am mutat la o masa mai in spate si am inceput crosetatul.

Un comentariu:

vickybaby spunea...

draga.... individul s-a asezat la masa ta doar pentru ca era intuneric.. si nu te-a vazut bine..:D.. ar fi trebuit sa profiti.. cine stie cand o sa se mai dea altul la tine..=))